man working hard 16114126Het bestuur van DVVA is op zoek naar een nieuwe secretaris! Jurriaan vindt het na vier seizoenen tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe enthousiasteling. 

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor: 
- contact met aanvoerders, leden van DVVA en oud leden/personeel, scheidsrechters
- afhandeling tuchtzaken en andere juridische zaken
- ledenadministratie: in- en uitschrijvingen, overzicht teams en wijzigingen gegevens
- beheer Sportlink
- afhandeling contributie-inning in Clubcollect en beantwoording contributievragen (samen met onze penningmeester Arthur)
- beheer website 

Zoals gebruikelijk geeft ieder bestuurslid op zijn eigen manier invulling aan zijn taak. Het bestuur bestaat uit 7 personen, dus in de taakverdeling is het redelijk flexibel. Dat biedt de ruimte om meer taken naar je toe te trekken, of in overleg een taak bij een ander bestuurslid neer te leggen als je je daar echt niet in thuis voelt. Voor diverse taken kun je natuurlijk ook de hulp van leden inroepen in een rol voor een korte of lange periode. Tot vorig seizoen was er een aparte ledenadministratie aangesteld door de secretaris. Daarna heeft Jurriaan de ledenadministratie zelf uitgevoerd om de overstap naar Clubcollect en de opschoning van het ledenbestand goed te begeleiden. Voor het beheer van de website wordt de secrataris bijgestaand door de webmasters voor de technische zaken, en de social media commissie voor content. Kortom, een functie waar je veel kanten mee op kunt!

DVVA verwacht van een secretaris dat deze geordend en gestructureerd is, en enthousiast met de rest van het bestuur zin heeft om DVVA ook de komende seizoenen in goede banen te leiden!

Heb je interesse of vragen naar aanleiding van deze oproep? Stuur een mailtje naar secretaris@dvva.nl of spreek een van de bestuursleden aan in de kantine!

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets