Jazeker! Was al weken mezelf niet meer en dat merk je als je in de spiegel kijkt. Inmiddels opluchting: EEN heeft middels een 1-2 zege (rust 0-0 brrr), het vege lijf gered in de bloedhitte. Scholten en Van Vliet eeuwig dankbaar. Eruit kon niet meer, maar wel met acht teams nacompetitie voor zegge en schrijve één plek in klas 2, dus u begrijpt... Niet meer aan denken, van harte Jeroen en de hele meute. Het is me t.z.t. wel een rondje waard.

Twee met diep respect voor geleverde prestatie. Een gedeelde achtste plaats met grootmachten als DOVO en GVVV oogt verbazingwekkend en dat is het ook. Ligt het alleen aan die goudvink van een trainer en/of maakt Francoise iets los bij de boys? We gaan spitten om er achter te komen. U hoort van mij, bij een volgende gelegenheid hoop ik ons nieuwsgierig zijn te bevredigen.

Bijna vergeten: bestuur, van harte geluk gewenst met behoud Tweede Klasse-schap!

Van Driest

Onder het motto: het is beter te schrijven dan te zijn afgeschreven en zodoende tevens mijn rentree aan de zijlijn van het hoofdveld, alwaar de discipelen van elfje - twaalfje of te wel het koppel Doggen met zijn trawanten, halverwege eerste helft 0-1 tegen nummer laatst. Liet me zien en horen en dat hielp: rust 2-1, eindstand 4-2, o zo. Was present op uitnodiging van de Doggertjes per traditie barbeque na laatste wedstrijd. Heel genoegelijk, ook "Zes" ongetwijfeld fijne avond werden kampioen en dus van harte!

Vergat bijna te vermelden kort na aankomst begroet door jongedame, volgens de laatste mode gekleed en gekapt. Bij nadere beschouwing bleek het Karen, die mij met stoel en koffie verblijdde. Er waren meer hartelijke begroetingen, de Hazewinkels, Ronald Izaks, langdurig foetsie in Australië alwaar bezweken voor de charmes van de Canadese Stephanie. Over 3 weken in Italië de huwelijksvoltrekking en de mannen van " Twaalf" zullen er ongetwijfeld bij zijn. Ook met oud-voorzitter Victor Bos was het mij vergund een babbeltje te hebben. Binnnenkort verhuizen met vrouw en twee kids van alweer 4 en 2!! Zo ook kassier Arthur, verlaat de Stadionkade en vestigt zich zeer fraai op de Apollolaan, ook van harte!

Ik stop er mee, in benauwde afwachting op de laatste rond, zal "Eén" het redden bij AMVJ? Bij mij is het "billenknijpen' al begonnen.

Groet Van Driest

Henk4kNee, was het niet van plan, mede op advies van mijn diverse behandelaren die absolute rust predikten, maar daar bereikt mij een fameus bericht, waaraan ik geen weerstand kan bieden. in het nieuwe seizoen met z'n allen terug naar het knollenveld, de Leeuwen binnen de lijnen en de supporters van ouds erlangs. Kijk, dat is nog eens een voltreffer, kennelijk ingegeven door nuchter cijferwerk: op het kunstgras vaak slecht voetbal met dito resultaat, verminderende belangstelling en terugloop cantine-inkomsten, sowieso niet plezierig, maar helemaal niet als er een leninkje van een tonnetje of vier moet worden afgelost. Nee, nee, geen bangmakerij, met Arthur aan het roer komt het allemaal best in orde. En wij er en masse weer bij en de punten gepakt en de pinten genuttigd.

En mannen van het Eerste: zet nog even alles op alles om juist ja. Sterkte

Van Driest

Jawel, we hebben het over de 24e maart en in ene dacht ik, verdomme d'r mot weer eens een stukkie komme, en zodoende. Nu even niet over winst en verlies, uitgerekend op een feestdag verlies heren 1 en 2, je moet maar durven. Wij begaven ons niettemin naar het feestgedruis. Weliswaar nog slechts een zacht gemurmel bij aankomst per rolstoel en bestuurd door de me zeer toegedane heer Jan van de Vlugt, mede Fort-bewoner. Hartelijk ontvangst door vrienden en bekenden, zo ook mevrouw de voorzitster. Vriend Willem verzorgde de rondleiding en het zag er allemaal gelikt uit. Vroeg me wel af waar alle gewonnen prijzen zijn gebleven na de verdwijning van de door mij zo liefdevol geknutselde kast. 

E.e.a. kreeg nog een officieel sausje door de aanwezigheid van zowel stads- als bondsofficials. Ik werd de kring van gewichtigen vanzelfsprekend ook ingereden en voelde me als een vis in het water. Kan echter verzekeren dat het weerzien met good old Ben van Dijk en zijn Sophie mij minstens zoveel deed! Fijne vent en ook altijd bereid, mede door zijn veelzijdige vakkennis, bij DVVA op karwei te gaan en het loopt beslist in de duizenden wat dat heeft uitgespaard, hulde. En toen wat het mijn tijd om huiswaarts te keren. mede door de intocht zijnde troepen verliezers, niet door hen verstoord vrolijk en wel huiswaarts, blij met mijn kluppie en al diegenen die me na aan het hart liggen en daar maakt Francoise, die zich weer over mijn kladje ontfermt, deel vanuit.

FIjne Paasdagen!

Van Driest.

Agenda

26/05 Barbecue DVVA en eindfeest!
02/06

SoccerRocker Festival!!
(voor 17:00 gratis!)

Tweets

@PPTimp Je wordt gemist hoor PP!
Anne Schoenmaker studeert Leisure Management en schrijft haar scriptie voor SoccerRocker. Heb jij afgelopen zaterda… https://t.co/gLPlvomxGr
Leuk stuk van Vrije Tijd Amsterdam over SoccerRocker! https://t.co/FB7ULiz9yl
DVVA 12 (13e 14e) verliest laatste wedstrijd met 5-2 bij Overamstel. Goals @Groucho84 en @timcardol
Het allermooiste festival en toernooi van het jaar staat weer voor de deur. Komt allen! #amsterdam #festival #soccerrocker #dvva @ DVVA
@voetblah Gelukkig hebben we @JeroenSmakman gisteren nog vastgelegd dus die is niet meer beschikbaar!