Henk4kEven niet uit De Kwakel, ook de poffertjes even uit beeld. Deze keer vanuit een 'observatorium'. Tijdelijk verblijf alwaar ik vrijdagavond door Teun Meurs werd meegesleurd teneinde bij DVVA het afscheid van Popie Sjakie bij te wonen, zo ook het werpen van de handdoek na 21 seizoenen eerste-elftal begeleider te zijn geweest, vond het welletjes en heb daar alle begrip voor.

De vreselijkheden startten met een erewedstrijd tussen "oud" en "nieuw" op eerste-elftal niveau. Helaas bij Jos, dat rottige Dosti - pardon. Het werd daarna op het terras nog heel lang genoegelijk, zoals gebruikelijk was er weer volop te eten middels de barbecue met toebehoren en zelfs een borreltje werd mij geschonken, heerlijk.

Dan was het de beurt aan de voorzitter, zette in gloedvolle bewoordingen beide heren in het zonnetje, ook waardering voor enkele oudere heren, clubgetrouwen van dienst tot op heden. Heririnner mij nog Sjaak met zeer sympathiek weerwoord. Waarna vriend Willem op een wel zeer origenele manier werd gehuldigd: ons ' zuipschuiten-buiten' gaat voortaan als "Wim Zorge terras, 1e elftalleider 1995 - 2016" door het leven. Dat hij, nu vrij man, nog menig biertje moge drinken! Mocht met mijn gebrabbel en passend geschenk eveneens nog wat bijdragen aan een mede door het weer fantastische avond, slot van weer een geweldig DVVA-jaar tevens lustrum mijlpaal, op naar de 90! Waarna L.F. afkorting van lieftallige Francoise mij weer zorgzaam thuis bracht. 

Allemaal een fijne vakantie en hopelijk tot ziens in september!

Van Driest

 

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets