Henk4kInzake het e.e.a. aan Drieburgspectakel. Keurig op tijd door dollemansrit privéchauffeur viel ik in handen van een oudere heer, die ik niet op slag herkende, hij mij wel. Koen Maarse is de naam, 44 jaar geleden een van de toenmalige geel-zwarte leeuwen.

De hedendaagse geel-zwarte leeuwen aan de slag om Marken te verslaan, een moeizame klus, die pas ver in de tweede helft beslist werd door Timon, in de 80e minuut in het veld gekomen de doelman schrik aanjagend, het balletje valt, intikkertje en de vierde overwinning op rij, 3-2 een feit en mede door overige uitslagen eerste in de periode. Gelijk opgaande strijd met de gebruikelijke gemiste kansen maar één huzarenstukje wil ik u niet onthouden: strafschap, Job Verhoeve knalt 'm erin = overnemen beslist de fluitist, knalt ie 'm er weer in !!!! Sterk staaltje, zie het menig duur betaalde prof niet flikken.

Verbijsterend nieuws: voorzitterschap DVVA dreigt in handen van een vrouw te vallen, het moet toch niet nog gekker worden? Ach, waarom ook eigenlijk niet? En Jeroen langs de lijn druk coachend in woord en gebaar? Hartstikke goed en vrolijk Pasen!

Van Driest

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets