Henk4k1-9-18? 1918 aan de vooravond van de beƫindiging immense mensenslachting. Het ging er bij de start van mijn 72e seizoen wat minder heftig aan toe, niettemin zat die 2-4 op eigen goed verzorgde grasmat me niet lekker. Voor rust 1-1 nog redelijk bij te benen, daarna Loosdracht met al zes oefenpotjes in de benen, nauwelijks bij te sloffen althans volgens De Gooi- en Eemlander. Sluit me er knarsetandend bij aan. 2-4 en a.s. zaterdag uit bij Victoria Hilversum vol aan de bak om een afgang te voorkomen. Voetbalexpert pur sang Wim Zorge zal hierbij aanwzig zijn en berg je dan maar.

Het was overgents goed toeven op 't park door diverse lieden waaronder bestuurders hartelijk ontvangen, zo mocht ik kennismaken met een kleine Landa en dito PP. Er meldde zich ook een vrolijke jongmens met de mededeling: U bent mijnheer Van Driest! Wat ik niet kon noch wilde ontkennen. Als speler van het bezoekende team en zoon van een min of meer beruchte middenvelder genaamd Martin van de  Sluis en operenrend in een van mijn elftallen opgegroeid tot een keurig jongmens met dito zoon. 

Stop er mee, hoop wel de tot nu afwezigen binnenkort weer te mogen begroeten langs dat heerlijke eerste grasveld met de eingen cantine voor. Tijdens en na de wedstrijd veilge haven maar de fooienpot moet terug als blijk van waardering.

Groeten Van Driest

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijkeĀ zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets