Bestuurskamercommissieonder leiding van Benjamin Boerebach

1. Bestuurskamer: gasten ontvangen in de bestuurskamer en ze wijzen waar ze formulieren kunnen invullen, dit zijn scheidsrechters, aanvoerders van eigen en andere elftallen.

2. Heel relaxte taak, je ontmoet op een dag veel verschillende mensen, hebt veel leuke contacten, af en toe kopje koffie, koekje erbij, prima vulling van je ochtend of middag dus!

3. Afhankelijk van het aantal mensen dat in een poule meedoet, maar 5 a 6 x per seizoen een dagdeel (kwart voor 10 - 13 uur of 13 - 16.45 uur)

Sponsorcommissie

1. De sponsorcommissie houdt zich met bezig met het onderhouden en zoeken van (nieuwe) sponsorrelaties en het bedenken van nieuwe sponsormogelijkheden. Alle commissieleden denken na over hoe we DVVA op een creatieve manier kunnen verkopen aan externe partijen, uiteraard met als doel om meer partijen enthousiast te krijgen om een financiële bijdrage te leveren aan de vereniging. Naast de kleedkamersponsoring gaan we binnenkort op zoek naar meer nieuwe modellen, wellicht in combinatie met bestaande DVVA events.

2. Het is leuk om nieuwe modellen te bedenken en daarmee resultaatgericht met een groep enthousiaste leden aan de slag te gaan, allemaal met de bedoeling om meer sympathie voor de vereniging te creëren. De meerwaarde is voor de sponsorcommissie is dat het een vrij veld is, bij DVVA staat het nog steeds relatief in de kinderschoenen en kan vrij gedacht worden om het uit te bouwen.

3. Gemiddeld genomen kost het actief zijn voor de sponsorcommissie een a twee uur per week.


Feestcommissie

We kunnen winnen of verliezen, maar een betere club om feest te vieren is er niet! 

Natuurlijk is voetbal onze hoofdactiviteit, maar gezelligheid is zeker ook van belang. Naast de derde helft in de kantine, organiseren we daarom in elk geval elke seizoenshelft een themafeestje, gewoon omdat het kan. Het Oktoberfest is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van het seizoen en ook dit jaar gaan we er weer vol voor! Dit jaar bestaat de feestcommissie uit acht toppers die er weer een mooi feestjaar van gaan maken. 

Marten, Marlies, Selinde, Rick, Paul, Nienke, Jill en Jori. 

 

Lustrumcommissie

Op 25 maart 2016 viert DVVA haar 17e lustrum. En dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Met gepaste trots zullen we hier op verschillende momenten in het seizoen aandacht aan schenken. Met een groep van 14 mannen en vrouwen worden inmiddels plannen gesmeed om het 85-jarig bestaan van DVVA kracht bij te zetten. Van een lustrumgala en het Jaap Heesen-toernooi tot aandacht voor oud-leden en het opzetten van een lustrumboek rondom de historie van de club. De eerste ideeën nemen concretere vormen aan. We gaan er hoe dan ook een mooi seizoen van maken.

De lustrumcommissie wordt gevormd door: 

Eugenio Hoogland, Joris Wijte, Paul Tan, Jelle Velzeboer, Peter Swart, Tim Cardol, Reinoud Sprenger, Nina van de  Brug, Jill Eekhart, Annemarie Postma, Tim Jansen, Martijn Weeda en Jeroen Smakman. 

 

Websitecommissie onder leiding van Jannis Teunissen

De website wordt onderhouden door meerdere mensen: Jurriaan Heslinga houdt o.a. het programma, de agenda, de teambarometer en de spelerspassen bij, Francoise Blauw doet de topscorers en de DVVA league plaatst de Kakels van Henk, Tim Cardol verzorgt de DVVA Toto artikelen, Dylan Hoekzema schrijft af en toe over de gang van zaken rond het eerste, Rik Jansen heeft de overgang naar een nieuwe site mogelijk gemaakt, en Jannis Teunissen is de webmaster.

Ingezonden artikelen en verslagen zijn natuurlijk welkom, stuur deze naar postmaster@dvva.nl.

 

Social Mediacommissie onder leiding van Madelin Hiddingh

Het onderhouden van de social media kanalen (Facebook en Twitter) van DVVA. We zijn op dit moment met zijn tweeën en redden het aardig. De kanalen onderhouden zich redelijk zelf doordat meerdere leden er regelmatig op posten. Maar als mensen het interessant vinden zich voor de social media commissie in te zetten zijn ze altijd welkom.

 

Vertrouwenscontactpersonen: Rosalie en Rick

Sociale veiligheid is een thema dat in de sportwereld hoog op de agenda staat - zo ook bij DVVA. In dit licht wordt komend seizoen de functie van Vertrouwenscontactpersoon (VCP) ingericht. Hier een korte beschrijving van de functie en informatie over hoe de vertrouwenscontactpersonen te bereiken zijn.

De VCP’er vervult, onafhankelijk van het bestuur, een brugfunctie tussen leden en mogelijke andere partijen op het gebied van sociale veiligheid. De problemen die je met een vertrouwenscontactpersoon kunt bespreken kunnen betrekking hebben op een breed scala aan onderwerpen, zoals seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag, LHBT kwesties, zinloos geweld of integriteitsvraagstukken.

Wij, Rosalie Joosten (Dames 1) en Rick Busscher (DVVA 13) zijn dit seizoen aanspreekpunt. Je kunt bij ons terecht met vragen, opmerkingen of meldingen die betrekking hebben op vertrouwelijke zaken. Wij denken mee over mogelijke vervolgstappen en procedures, en bespreken welke oplossingen in jouw situatie het meest passend zijn. Op deze manier proberen we je te helpen een goed besluit te nemen. Daarnaast volgen we landelijke (beleids)ontwikkelingen op het gebied van sociaal veilige sportomgeving en adviseren het bestuur hierover.

DVVA staat bekend om haar vriendelijke en open sfeer, en vanuit dat idee willen wij ook op laagdrempelig wijze aanspreekbaar zijn. Schroom dus niet om ons op een trainingsavond of zaterdag aan te spreken, te bellen of te mailen naar VCP@DVVA.nl.

Rosalie Joosten - 06 3390 4663

Rick Busscher - 06 3614 9728

Agenda

24/02 Kleedkamers weer in gebruik! (kantine bij AW-DTV)
03/03 Kantine weer in gebruik! (onder voorbehoud)
24/03 Openingsborrel en -feest! DVVA 87 jaar!
02/06

SoccerRocker Festival
(voor 17:00 gratis!)

Tweets

Uw gelegenheidsfeestcommissie is er klaar voor! NOG 4 NACHTJES! #feest🎉🤗🍻
Zaterdag as vieren we de geslaagde verbouwing én de 87e verjaardag van DVVA. Om 16.30 vindt de officiële opening... https://t.co/p01kWaBDB7
Heren 4 wist sinds 2 December 2017 weer te winnen. Uit in Wilnis bij @vvCSWilnis werd met maar liefst 0-4 gewonnen! #backinbusiness
-3, windkracht 7, geen bal aan. Maár de punten gingen mee naar Amsterdam. Vr 3 wist gistermiddag met 3-2 te winnen… https://t.co/BICr7pRyoG
En de laatste stand van zaken :) https://t.co/LzTO6wj6M3
De afbouw van de kantine vordert gestaag! Nog ff #aftimmeren #afbeitsen #aflakken #openingsfeest24maart #afpilsen https://t.co/PohPz8ajh6