Terwijl het bestuur tijdens de afgelopen ALV met lovende woorden afscheid nam van all-round vedette Frank Fit, dient de volgende legende zich al weer aan. Reinier Snel, de scherpschutter van DVVA 4, treedt namelijk in de voetsporen van de man met het fluwelen hakje. Alle reden dus om Reinier eens aan een kruisverhoor te onderwerpen en tegelijkertijd mee te laten dingen naar de felbegeerde eindwinst in de GeelZwarte Toto. Reinier stelt zichzelf hieronder even voor!

“Helaas meldde ons zeer gewaardeerd lid, Frank Fit, mede dat hij het na 6 jaar voor gezien hield. Het bestuur zat dus in een keer met een groot gat. Een paar maanden later na vele mensen benaderd te hebben was ik de laatste keuze om dat gat in te vullen. Ik moest er lang over nadenken omdat je Frank Fit niet zomaar kan vervangen/evenaren. Na wat discussies met mijzelf ben ik toch op de vraag ingegaan, mede gezien de leuke samenstelling van het bestuur maar ook zeker vanwege het feit dat ik van deze leuke club wel eens bestuurslid wilde zijn.

Frank Fit, voor degene die het niet wisten, was bestuurslid facilitaire commissie. Ik was al lid van zijn commissie en had dus al een goede stage genoten onder deze ware leider! Mijn ambitie is op de eerste plaats deze man te evenaren, maar op de tweede plaats en wat een reëlere ambitie is: de mooiste skybox van Sportpark Drieburg te creëren, inclusief bitterballen. Of anders de paraplubar die de voorzitter heeft beloofd bij zijn aanstelling.

Mijn loopbaan binnen DVVA: twee jaar commissielid feestcommissie, drie jaar voorzitter buitenbar met Oktoberfest, anderhalf jaar commissielid facilitair en dan nu eindelijk de stap naar het bestuur. Ik heb er in ieder geval zin in en hopelijk kan ik aan de verwachtingen voldoen. Voor degene die mij nog niet kennen, de buitenbar gaat weer open met het Oktoberfest, kom je verse braadworst halen dan zul je mij ontmoeten (uiteraard ook beschikbaar voor de mensen die mij al kennen).”

Naam: Reinier Snel

Geboortedatum: 12-08-1986

Studie/werk: Al ruim 10 jaar werkzaam bij Warmteservice (verkoop van verwarming en sanitair (ook aan de particulier). O.a. verantwoordelijk voor de uitbreiding van het aantal vestigingen in Nederland. De teller staat nu op 53 vestigingen.

Clubs: D.E.K (Medemblik), AFC Amsterdam, DKDK.

Actief bij DVVA sinds: 2012/2013

Elftal en positie: DVVA 4, in de aanvalslinie.

Sterke/zwakke punten in het veld: sterk: goed schot en doelgericht, zwak: tja toch wel de omschakeling.

Hoogtepunt tijdens DVVA-carrière: teamuitje met DVVA 4 op zoek naar de burlende herten gedurende de bronsttijd.

Dieptepunt tijdens DVVA-carrière: breuk in mijn enkel in het 1e seizoen.

Voetbalidool (m/v): Clarence Seedorf

Favoriete club(s): o.a AJAX, West Ham United FC

Favoriete spelers bij DVVA: P. Landa & S. Nossin (beide toch wel op leeftijd maar voetballen dat ze kunnen). En dan wil ik A. Jongsma nog ff noemen wat is die kerel snel, niet te filmen.!

Peter-Paul Timp of Arthur van der Velde & Anne van Els of Jill Eekhart: tja.. als nieuw bestuurslid nog geen bestuursvergadering gehad en nu al deze vraag. Als ik moet kiezen dan met een minimaal verschil: Peter-Paul en Jill, deze ken ik beide toch net wat beter.

Voedsel: de andijviestamppot van mijn moedertje en een goede Pad Thai.

Drank: een goede cognac.

Hoeveel glazen bier heb je gedronken je laatste DVVA feest?: pfff iets te veel volgens mij, die laatste had ik i.i.g. moeten laten staan.

Vrije tijd: golfen, voetbal kijken en biertje drinken met mijn vrienden.

Favoriete muziek: Hollandse meezingers.

Vet of cool: vet

Laatste keer gestemd op: VVD

Studio Voetbal of Voetbal Inside: Studio Voetbal.

Als ik voorzitter van DVVA was dan …: zou ik getrouwd zijn en de naam Peter-Paul Timp dragen.

In welk vrouwenblad blader je wel eens stiekem: de Linda en de Playboy ;-).

In mijn laatste Facebook-update stond: nog nooit iets met Facebook gedaan!

De mensen weten niet dat ik …: ze weten zoveel niet en dat is ook wel zo prettig!

Ideale vakantie: wintersport veel pistes af rammen en daarna goed bij de apres-ski aanhaken.

Mijn spot in Amsterdam: o.a. Irish pub o Donnell's (Ferdinand Bolstraat) lekker met een verse Engelse pint (die al doodgeslagen is voordat ie de tap uitkomt) onderuit gezakt in een ledere fauteuil de premier league kijken.

Voorspellingen (1: winst thuis, 2: uit, 3: gelijk)

Thuis Uit Voorspelling
ZOB 1 DVVA 1 2
Swift 3 DVVA 2 3
DVVA 3 RAP 2 1
WV HEDW 7 DVVA 4 2
Zevenhoven Dames 1 DVVA Dames 1 2
Sporting Martinus Dames 1 DVVA Dames 2 2
DVVA Dames 3 De Meer Dames 4 2
SCH '44 Dames 1 DVVA Dames 4 1
DVVA 5 Arsenal ASV 3 2
DVVA 8 FC Amsterdam 2 1
DVVA 9 Ouderkerk 3 2
Overamstel 3 DVVA 10 2

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets