Voor veel ploegen loopt het seizoen 2015-2016 nu echt op z’n einde. En dat betekent dat de balans wordt opgemaakt. Wie gingen er met de prijzen vandoor? Wie lieten het afweten? Wie mogen er de nacompetitie in? Wie vielen positief op?

Prijzen waren er al voor Dames 4, Heren 13 en deze week ook Heren 4, maar ook individueel vallen er bij DVVA prijzen te winnen. Zoals bijvoorbeeld de felbegeerde eerste plek in de jaarlijkse GeelZwarte Toto. 14 (alsof het zo moest wezen!) deelnemers kende deze jaargang van de toto die alle uithoeken van het DVVA voetbalspectrum bezocht.

Zo was er Lustrumcommissie-voorzitter en sterspeler van Dames 4 Jill Eekhart die met een niet onverdienstelijke vier goede voorspellingen de ranglijst afsluit en zwaaiden Job en Bart af bij de kantinecommissie met een verdienstelijke vijf goed voorspelde wedstrijden. En er werd meer afgezwaaid in de kantine, want ook Marcel Hülsmann nam afscheid met een poging in de GeelZwarte Toto. Ook hij kwam helaas niet verder dan vijf goed voorspelde winnaar.

Dan naar de kop van de ranglijst, want daar was het spannend. Maar liefst vijf deelnemers voorspelden deze jaargang zeven wedstrijden goed. Zo lieten Rick en Rosalie als vertrouwenspersonen van de club zien goed te weten hoe het balletje rolt in de club en de aanstaand coach van DVVA 1 Jeroen Smakman bewees dat het scoutingsoog van het vlaggenschip alle elftallen bloedserieus neemt.

Er kan er echter maar één de winnaar zijn. Een winnaar die met acht goede voorspellingen de concurrentie nipts verslaat. De overwinning is welkom, want DVVA 5 heeft de prijzenkast dit jaar niet echt zien uitdijen. Bovendien is het elftal van Benjamin Boerebach naarstig op zoek naar een doorstart. Een prijs – ook al is het individueel - kan misschien net het zetje zijn dat geïnteresseerd voetbaltalent over de streep kan trekken. Het is daarom met blijdschap dat ik bekend maak dat Paul Blokkerde winnaar is van de GeelZwarte Toto 2015-2016! Paul, van harte! De prijsuitreiking zal – waarschijnlijk – plaatsvinden op het aanstaande Jaap Heesen Toernooi op 28 mei.

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets