Henk4kNa wat vriendschappelijk gespartel, met winst op Aalsmeer en Ouderkerk als bemoedigend resultaat, de competitiedraad weer opgevat met o.a. 7 thuiswedstrijden, waarvan er maar liefst 2 doorgingen.

Dames 2 veel te sterk voor Tos Actief, na 3-0 rust eindstand 6-1. Rosa's vriendin spelende bij Tos extra stimulans om er drie in te peren!

Het gras lag er uit, zoals u wel begrepen hebt, maar heren 1 kon op kunst doorgaan, hetgeen om half drie maar helaas zonder aanvoerder Job, vakantie, geschiedde. Evenals Ajax, later op de dag, droomkans binnen vijf minuten bleef op Drieburg onbenut, de tweede helft bleef me bij door een pegel op de paal van Mr. Humble en dat was het wel zo'n beetje, eindstand 0-0 aangezien het verdedgend wel weer goed in elkaar zat.

Scheids Gansner leidde bekwaam en de bezoekers, te weten Monnikendam, namen een niet onverdiend punt mee naar huis, waarmee ze overigens weinig opschoten, de gevarenzone dreigt en AFC lacht in zijn vuistje, door de 1-2 winst bij ZOB 2 puntjes verderweg.

A.s. zaterdag AMVJ uit en sleutel in godsnaam aan het scorend vermogen!!!