Het nieuwe DVVA 1 (veel oudgedienden vertrokken, vers bloed diende zich aan) heeft al vroeg historie geschreven. Voor het eerst in (minimaal) deze eeuw werd bij Amsterdam-Oostbuurtgenoot WV-HEDW gewonnen (1-2).

DVVA-middenvelder Muus Visser krulde na een half uur spelen een vrije trap achter WV-doelman Ramon Freriks (0-1). Floris Reurts maakte een kwartier na rust gelijk voor de thuisploeg maar invaller Arian van Diermen (topscorer 2013-2014 met 19 doelpunten) zorgde in de 70e minuut weer voor een DVVA-voorsprong (1-2).

Een samenvatting van het duel vindt u HIER (inclusief een interview met de tevreden hoofdtrainer Sjaak Tersteeg, jarenlang actief voor WV geweest). Het wedstrijdverslag van WV-HEDW staat HIER.

Tersteeg staat met zijn ploeg op de zesde plaats met zes punten uit vier wedstrijden (tweemaal winst, tweemaal verlies).

Zaterdag ontvangen de geel-zwarte leeuwen nummer vier ZOB op sportpark Drieburg (aanvang: 14.30u).