Ben jij een echte goalgetter, een trouwe stofzuiger of houd jij alle ballen uit het net? En maak jij ook graag van de zaterdag jouw lievelingsdag? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Een 30+ team (in wording), een 4e klasse team en een 5e klasse team. De 4e en 5e klasse teams trainen op woensdag en spelen op zaterdag. De leden van het 30+ team kunnen naar wens meetrainen op woensdag; het team speelt in een kleinere (7vs7) competitie waardoor het niet elke zaterdag een wedstrijd heeft. Alle teams proberen vol overgave de eerste, tweede én derde helft te winnen. Naast passie voor het spel, staan gezelligheid en enthousiasme hoog in het vaandel bij DVVA!

Wie ben jij?
✔️ Je bent bijna net zo goed als Messi (of iets minder; maar je hebt wel wedstrijdervaring).
✔️ Je bent een fanatieke teamplayer die alles geeft op het veld, maar ook nog wat bewaart voor een borrel en een dansje na afloop.
✔️ Je bent (bijna) iedere woensdagavond (19.00 uur) en zaterdag beschikbaar. In het geval van 30+ ben je ongeveer om de zaterdag beschikbaar en mág je op woensdag meetrainen.

Wil jij onze nummer 1, 2, 6, 14 of 21 worden, voetballen bij de leukste club van Amsterdam en kampioen worden in de 4e, 5e of 30+ klasse? Schrijf je dan in via dit formulier en train snel een keer met ons mee! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyOxxpvIeBEBJOz2_V10p4N0234OLHL-we83-WkBs9LMO6FA/viewform

Agenda

  • 8 juni Finale nacompetitie H1
  • 15 juni Box to Box

Tweets