Voorzitter Mark van den Hoek
Penningmeester Mike Timmers
Secretaris Karin Nuyens
Wedstrijdsecretaris Eugenio Hoogland
Bestuurslid Voetbalzaken Laura Kerkhof
Bestuurslid Kantine  Dave van Rooijen

 


  

Mark van den Hoek - Voorzitter

Sinds 2011 is Mark lid van DVVA, en sinds november 2021 voorzitter van de club. Na jarenlang speler van het eerste elftal te zijn geweest, is Mark nog altijd actief in de spits bij de vedettes van het derde.

Binnen de club is Mark eerder actief geweest in de sponsorcommissie, en later in de technische commissie van de herenselectie.

Contact: voorzitter@dvva.nl

 

 


Mike Timmers - Penningmeester

Mike speelt sinds 2019 in het roemruchte zevende elftal van DVVA. Na twee jaar in het bestuur te hebben plaatsgenomen als bestuurslid kantine, is Mike sinds 2022 penningmeester van de club.

Voor al je vragen, zorgen of tips met betrekking tot de financiën ben je bij Mike aan het goede adres! Donaties zijn altijd welkom :). 

Contact: penningmeester@dvva.nl

 

 


Karin Nuyens - Secretaris

Karin is in seizoen 2014/2015 bij DVVA komen voetballen in Dames 2. Niet veel later maakte zij de overstap naar de onverslagen kampioen van de derde helft, te weten DVVA Dames 4. Daar bekleedt zij steevast de positie van linksback. Overigens werd dit team in seizoen 2018/2019 ook kampioen van de eerste en tweede helft!

Binnen de club is Karin eerder actief geweest in de zogenaamde ‘flexibele schil’, daarnaast bemoeit ze zich graag met de muziek in de (kleedkamer en) kantine. Als secretaris houdt Karin zich met diverse organisatorische en administratieve aspecten binnen DVVA bezig. Onder andere de ledenadministratie en de vernieuwing van de website vallen onder haar verantwoordelijkheid.

Contact: secretaris@dvva.nl


Eugenio Hoogland - Wedstrijdsecretaris

Eugenio

Eugenio Hoogland voetbalt sinds seizoen 2008/2009 bij DVVA en is een van de centrale verdedigers van het befaamde DVVA 12. Hij heeft zich in seizoen 2014/2015 als wedstrijdsecretaris bij het bestuur gevoegd.

Als wedstrijdsecretaris is Eugenio verantwoordelijk voor het inplannen van wedstrijden, velden, kleedkamers en bardiensten op wedstrijddagen. In dat verlengde onderhoudt Eugenio nauw contact met de KNVB inzake allerhande wedstrijdzaken.

Contact: 06-1392 7307 / wedstrijdsecretariaat@dvva.nl
 


Laura Kerkhof - Bestuurslid Voetbalzaken

Laura Kerkhof is in augustus 2017 lid geworden van DVVA. Ze staat op doel bij Dames 1. Bij aanvang van het seizoen 2019/2020 is Laura het bestuur komen versterken als bestuurslid voetbalzaken. Ze is verantwoordelijk voor het samen met de technische commissies ontwikkelen en uitvoeren van voetbalbeleid. Ook de fysio’s en de werving van nieuwe spelers vallen onder haar verantwoordelijkheid.

In tegenstelling tot het gros bij DVVA is ze fanatiek supporter van PSV, en dat heeft gelukkig niets met haar achternaam te maken. Desalniettemin is Laura een verfent voetbalkenner, met verstand van zowel heren als damesvoetbal. 

Contact: voetbalzaken@dvva.nl


Dave van Rooijen - Bestuurslid Kantine

Dave is sinds seizoen 2018/2019 lid van DVVA. Aanvankelijk speelde hij in het tweede en per seizoen 2023/2024 speelt hij in het vijfde. De overstap naar het vijfde werd gecombineerd met Dave zijn intrede in het bestuur.

Door zijn interesse in de horecawereld – al doet zijn cv anders vermoeden – past de functie bestuurslid kantine hem als een jas. Verder is Dave een groot fan van het rugnummer 23 en kan je hem altijd 'storen' met compilaties van spelers die ook een liefde hebben voor het 'buitenkantje rechts', oftewel de Trivela!

Voor al je kantine-gerelateerde vragen ben je bij Dave aan het juiste adres!

Contact: kantine@dvva.nl 


 

 

Agenda

  • 8 juni Finale nacompetitie H1
  • 15 juni Box to Box

Tweets