Sponsorcommissie onder leiding van Paul Tan

1. De sponsorcommissie houdt zich met bezig met het onderhouden en zoeken van (nieuwe) sponsorrelaties en het bedenken van nieuwe sponsormogelijkheden. Alle commissieleden denken na over hoe we DVVA op een creatieve manier kunnen verkopen aan externe partijen, uiteraard met als doel om meer partijen enthousiast te krijgen om een financiële bijdrage te leveren aan de vereniging. Naast de kleedkamersponsoring gaan we binnenkort op zoek naar meer nieuwe modellen, wellicht in combinatie met bestaande DVVA events.

2. Het is leuk om nieuwe modellen te bedenken en daarmee resultaatgericht met een groep enthousiaste leden aan de slag te gaan, allemaal met de bedoeling om meer sympathie voor de vereniging te creëren. De meerwaarde is voor de sponsorcommissie is dat het een vrij veld is, bij DVVA staat het nog steeds relatief in de kinderschoenen en kan vrij gedacht worden om het uit te bouwen.

3. Gemiddeld genomen kost het actief zijn voor de sponsorcommissie een a twee uur per week.


Feestcommissie

We kunnen winnen of verliezen, maar een betere club om feest te vieren is er niet! 

Natuurlijk is voetbal onze hoofdactiviteit, maar gezelligheid is zeker ook van belang. Naast de derde helft in de kantine, organiseren we daarom in elk geval elke seizoenshelft een themafeestje, gewoon omdat het kan. Het Oktoberfest is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van het seizoen en ook dit jaar gaan we er weer vol voor! Dit jaar bestaat de feestcommissie uit acht toppers die er weer een mooi feestjaar van gaan maken. 


Websitecommissie onder leiding van Jannis Teunissen

De website wordt onderhouden door meerdere mensen: Selinde Rouwenhorst houdt o.a. het programma, de agenda en de teambarometer bij, Steven Leeuwerink doet de topscorers, Francoise Blauw de DVVA league en het plaatsen van de Kakels van Henk, Dylan Hoekzema schrijft af en toe over de gang van zaken rond het eerste, Rik Jansen heeft de overgang naar een nieuwe site mogelijk gemaakt, en Jannis Teunissen is de webmaster.

Ingezonden artikelen en verslagen zijn natuurlijk welkom, stuur deze naar postmaster@dvva.nl.


Social Mediacommissie onder leiding van Madelin Hiddingh

Het onderhouden van de social media kanalen (Facebook en Twitter) van DVVA. We zijn op dit moment met zijn tweeën en redden het aardig. De kanalen onderhouden zich redelijk zelf doordat meerdere leden er regelmatig op posten. Maar als mensen het interessant vinden zich voor de social media commissie in te zetten zijn ze altijd welkom.


Vertrouwenscontactpersonen: Julian en Tilaka

Sociale veiligheid is een thema dat in de sportwereld hoog op de agenda staat - zo ook bij DVVA. In dit licht wordt komend seizoen de functie van Vertrouwenscontactpersoon (VCP) ingericht. Hier een korte beschrijving van de functie en informatie over hoe de vertrouwenscontactpersonen te bereiken zijn.

De VCP’er vervult, onafhankelijk van het bestuur, een brugfunctie tussen leden en mogelijke andere partijen op het gebied van sociale veiligheid. De problemen die je met een vertrouwenscontactpersoon kunt bespreken kunnen betrekking hebben op een breed scala aan onderwerpen, zoals seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag, LHBT kwesties, zinloos geweld of integriteitsvraagstukken.

Wij, Tilaka Schaap (Dames 4) en Julian Suurland (DVVA 4) zijn dit seizoen aanspreekpunt. Je kunt bij ons terecht met vragen, opmerkingen of meldingen die betrekking hebben op vertrouwelijke zaken. Wij denken mee over mogelijke vervolgstappen en procedures, en bespreken welke oplossingen in jouw situatie het meest passend zijn. Op deze manier proberen we je te helpen een goed besluit te nemen. Daarnaast volgen we landelijke (beleids)ontwikkelingen op het gebied van sociaal veilige sportomgeving en adviseren het bestuur hierover.

DVVA staat bekend om haar vriendelijke en open sfeer, en vanuit dat idee willen wij ook op laagdrempelig wijze aanspreekbaar zijn. Schroom dus niet om ons op een trainingsavond of zaterdag aan te spreken, te bellen of te mailen naar juliansuurland@gmail.com of tilakaschaap@gmail.com

Tilaka Schaap - 0642130199

Julian Suurland - 0615627467

Agenda

 

 

Tweets

Tent in wording. Net aangeschaft, hopelijk lukt het om deze nog voor zaterdag op te bouwen zodat we een compleet ov… https://t.co/CJBmqVhFus
RT @HAVoetbal: AMVJ en DVVA delen de punten https://t.co/ZxxIByzfeE
DVVA 10 heeft een valse start en verliest de seizoensouverture met 2-9 van SV RAP 10. Goals Simon en Ruud #WeMogenWeer
Wat hebben we er zin in, morgen de competitiestart! Direct volle bak. Geniet, maak er een mooi feestje van, maar ho… https://t.co/GhR21KmzTI