Anthony

Heb je last van je gewrichten of spieren en kun je daardoor jezelf niet volledig inzetten tijdens een training of wedstrijd? Kom dan langs tijdens het gratis fysiotherapeutische inloopspreekuur voor advies. Het inloopspreekuur is voor alle leden van DVVA.

Op woensdagavond zal Anthony Mouroulis (zie foto rechts), oefentherapeut en fysiotherapeut i.o. van FysioHolland, van 20:00 tot 21:30 beschikbaar zijn op DVVA. Hij zal dit seizoen dames 1 begeleiden, met de ondersteuning van een student.

Anthony zal je klacht beoordelen, advies geven en samen met jou een plan opstellen om je zo spoedig en zo fit mogelijk weer op het veld te krijgen!
Zo'n plan bestaat uit oefeningen voor thuis, een behandelplan of verwijzen naar een therapeut. Indien nodig kun je worden doorverwezen naar een specialist zoals sportarts of orthopeed.

Wil je jezelf aanmelden voor het inloopspreekuur of heb je alleen een korte vraag? Dan kun je Anthony bereiken via a.mouroulis@fysioholland.nl. Voor spoedgevallen is Anthony bereikbaar op +31618087492 (WhatsApp).

Lukt het je niet om op een woensdagavond langs te komen? Dan ben je van harte welkom op de spreekuren van Anthony op de Jan Tooropstraat, op maandag- en donderdagavond van 18:00 tot 21:00. Ook voor deze inloopspreekuren graag aanmelden via Anthony.

Tweets

DVVA 11 (alweer een ander nummer) werkt in de feesttent van Holten met vertrouwen toe naar het nieuwe seizoen https://t.co/XK1eBv3paW
Uit het boekje hoor deze #penalty 👌🏼Dit was de 2-1 door Job. Eindstand 5-4, winnen doelpunt van Joris in de slotmin… https://t.co/2BvKBgVQ2W
RT @WVHEDW: Oefenduel #WVzat1 vs @csvDVVA is vanavond gestaakt na 23 minuten. Niet vanwege ongeregeldheden, maar door het aanhoudende onwed…
Mogen we aan u voorstellen: De Freek Hypotheek Toernooi winnaars 2019! 🏆 @wsv1930 https://t.co/oVC4gSIU1r
RT @AHvandeVelde: Fijne dag als penningmeester van @csvDVVA. Vandaag de goedkeuring ontvangen op onze financiele eindverantwoording voor de…
Altijd mooi om de degens te kruisen met de overburen van @WVHEDW #engarde ⚽️ 🤺😉 https://t.co/ge6IBnuVsJ