Anthony

Heb je last van je gewrichten of spieren en kun je daardoor jezelf niet volledig inzetten tijdens een training of wedstrijd? Kom dan langs tijdens het gratis fysiotherapeutische inloopspreekuur voor advies. Het inloopspreekuur is voor alle leden van DVVA.

Op woensdagavond zal Anthony Mouroulis (zie foto rechts), oefentherapeut en fysiotherapeut i.o. van FysioHolland, van 20:00 tot 21:30 beschikbaar zijn op DVVA. Hij zal dit seizoen dames 1 begeleiden, met de ondersteuning van een student.

Anthony zal je klacht beoordelen, advies geven en samen met jou een plan opstellen om je zo spoedig en zo fit mogelijk weer op het veld te krijgen!
Zo'n plan bestaat uit oefeningen voor thuis, een behandelplan of verwijzen naar een therapeut. Indien nodig kun je worden doorverwezen naar een specialist zoals sportarts of orthopeed.

Wil je jezelf aanmelden voor het inloopspreekuur of heb je alleen een korte vraag? Dan kun je Anthony bereiken via a.mouroulis@fysioholland.nl. Voor spoedgevallen is Anthony bereikbaar op +31618087492 (WhatsApp).

Lukt het je niet om op een woensdagavond langs te komen? Dan ben je van harte welkom op de spreekuren van Anthony op de Jan Tooropstraat, op maandag- en donderdagavond van 18:00 tot 21:00. Ook voor deze inloopspreekuren graag aanmelden via Anthony.

Agenda

 

 

Tweets

Tent in wording. Net aangeschaft, hopelijk lukt het om deze nog voor zaterdag op te bouwen zodat we een compleet ov… https://t.co/CJBmqVhFus
RT @HAVoetbal: AMVJ en DVVA delen de punten https://t.co/ZxxIByzfeE
DVVA 10 heeft een valse start en verliest de seizoensouverture met 2-9 van SV RAP 10. Goals Simon en Ruud #WeMogenWeer
Wat hebben we er zin in, morgen de competitiestart! Direct volle bak. Geniet, maak er een mooi feestje van, maar ho… https://t.co/GhR21KmzTI