Anthony

Heb je last van je gewrichten of spieren en kun je daardoor jezelf niet volledig inzetten tijdens een training of wedstrijd? Kom dan langs tijdens het gratis fysiotherapeutische inloopspreekuur voor advies. Het inloopspreekuur is voor alle leden van DVVA.

Op woensdagavond zal Anthony Mouroulis (zie foto rechts), oefentherapeut en fysiotherapeut i.o. van FysioHolland, van 20:00 tot 21:30 beschikbaar zijn op DVVA. Hij zal dit seizoen dames 1 begeleiden, met de ondersteuning van een student.

Anthony zal je klacht beoordelen, advies geven en samen met jou een plan opstellen om je zo spoedig en zo fit mogelijk weer op het veld te krijgen!
Zo'n plan bestaat uit oefeningen voor thuis, een behandelplan of verwijzen naar een therapeut. Indien nodig kun je worden doorverwezen naar een specialist zoals sportarts of orthopeed.

Wil je jezelf aanmelden voor het inloopspreekuur of heb je alleen een korte vraag? Dan kun je Anthony bereiken via a.mouroulis@fysioholland.nl. Voor spoedgevallen is Anthony bereikbaar op +31618087492 (WhatsApp).

Lukt het je niet om op een woensdagavond langs te komen? Dan ben je van harte welkom op de spreekuren van Anthony op de Jan Tooropstraat, op maandag- en donderdagavond van 18:00 tot 21:00. Ook voor deze inloopspreekuren graag aanmelden via Anthony.

Agenda

13-11 Algemene ledenvergadering

Tweets

RT @csvDVVA: DVVA 11 wint overtuigend met 5-0 van Overamstel 5. Goals Jelle 2x, Bart, @timcardol en Ruud
DVVA 11 wint overtuigend met 5-0 van Overamstel 5. Goals Jelle 2x, Bart, @timcardol en Ruud
Geen Sinterklaas, maar Kerstsfeer in de DVVA-kantine https://t.co/H4fNJP9YAZ
@jesuis_marianne Het goede nieuws heb je gemist in het verslag: nieuw lid kantinecommissie Eva gaat de inkoop doen… https://t.co/l7LVDLjSS0
Voormalig ster op het DVVA-literatuurfeest @MvanRoosmalen heeft ook een mening over Henk Bres. Gute nacht Freunde… https://t.co/2nHmItGp3t
De vergadering is gesloten. Komen we zo met een afsluitende retweet over Henk Bres. Maar niet voordat we een shout-… https://t.co/DwjhTTrJgT