Cees

Cees4k

Cees is de materiaalman van DVVA. Hij bereidt in alle vroegte de wedstrijddagen voor. Cees zorgt dat de velden en de kleedkamers van alles zijn voorzien wat een voetbalwedstrijd nodig heeft. Ook is Cees veel in de bestuurskamer te vinden voor een praatje met een kop koffie. Inmiddels loopt hij al meer dan tien jaar rond bij DVVA, in welke periode hij al duizenden liters thee heeft klaargemaakt. Cees kan inmiddels ook een winkeltje beginnen met de kledingstukken die door leden en bezoekers zijn achtergelaten.

 

Patricia

patricia4kPatricia is in 2012 DVVA komen versterken als vaste kantinekracht op de zaterdagochtend- en middag en op de trainingsavonden. Voorheen was ze jarenlang bij onze buren van JOS/Watergraafsmeer werkzaam, dus aan ervaring geen gebrek. Het door Patricia geïntroduceerde maandagavondmenu is inmiddels niet meer weg te denken en vindt gretig aftrek bij de leden die op maandag trainen. Wanneer haar agenda het toelaat is ze ook op andere fronten inzetbaar. Indien nodig ondersteunt ze Cees op zaterdag of zorgt ze dat de bestuurskamer in alle vroegte goed op gang komt.

 

Anoep

AnoepAnoep is sinds de winterstop van seizoen 2015/2016 onze kantinekracht op zaterdagmiddag. Daarmee heeft DVVA een ervaren versterking in huis gehaald, want Anoep kent de weg in de kantine (én achter de bar) van DVVA als geen ander. Anoep is namelijk al jaren actief betrokken bij onze vrienden van Dosti, de geliefde cricketclub die in de zomermaanden gebruik maakt van de kantine en de velden van DVVA. Anoep heeft meerdere wedstrijden voor het Surinaamse cricketteam gespeeld, en heeft daarmee onder andere in de kwartfinale van het laatste wereldkampioenschap cricket gestaan. En tot op de dag van vandaag is hij recordhouder korte bowl in de 20/20 kampioenschappen. En we zijn Anoep niet alleen dankbaar voor zijn vriendelijke uitstraling, maar ook voor de broodjes bakkeljauw en hete kip op het menu!

 

Henk

Henk4kHenk is niet alleen ons oudste (ere)lid, hij is tevens een van de meest gewaardeerde. Henk debuteerde vlak na de oorlog als zeventienjarige voetballer bij DVVA en is sindsdien eigenlijk nooit (echt) weggeweest. Henk heeft jarenlang in het eerste gevoetbald. Tevens heeft Henk onder meer diverse bestuursfuncties bekleed, waaronder tot twee maal toe die van voorzitter. Vandaag de dag is Henk op de wedstrijddagen dat ons vlaggenschip thuis speelt te vinden in de bestuurskamer en op zijn eigen campingstoel langs het veld (zie foto) om de jongens op ouderwetse manier naar een overwinning te juichen. Henk klimt geregeld nog in de pen om zijn kritische licht te laten schijnen over het reilen en zeilen bij DVVA  in zijn gekakel uit de Kwakel.

 

Ben

ben4kBen is jarenlang de klusjesman van DVVA en is er vaak op zaterdagen om onze materiaalman Cees een handje te helpen. In zijn actieve voetbalcarrière heeft Ben in het eerste van DVVA. Heeft het ooit klaargespeeld om geen kampioen te worden met slechts 3 (destijds nog 2) verliespunten. Verder is Ben de trotse eigenaar van een Opel Kadett uit 1975.

 

Karen

Karen4kKaren is jarenlang het gezicht van de kantine van DVVA geweest, tot ze het stokje heeft overgedragen aan Patricia. Sindsdien is ze nog een graag geziene gast binnen DVVA en zorgt ze voor de wasdiensten voor verschillende teams. Iedereen op DVVA kent Karen, en Karen kent op haar beurt iedereen.

 

 

Oud-personeelsleden

Agenda

  • 4 november Oktoberfest
  • 15 november ALV
  • 9 december Winterstopfeest

Tweets