Beste geel-zwarte vrienden,

Na een fijne zomerse herstelperiode staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. Het 93e seizoen van onze club! Het is soms lekker om even een voetballoze periode te hebben, maar ik merk dat iedereen nu weer vol enthousiasme klaar staat om aan de gang te gaan. De selectieteams zijn al meerdere weken in training, en ook bij alle andere teams staan de trainingsvelden inmiddels (over)vol. De kantine is weer door ons in gebruik, en de eerste zaterdagse bekerweekenden zijn gespeeld onder tropische omstandigheden. En natuurlijk ervaren we her en der wat opstartproblemen, maar daar zijn altijd oplossingen voor. Seizoen 2023-2024 is onderweg, vooruit DVVA!


Dit seizoen zullen er op zaterdag 18 DVVA teams actief zijn op de velden. Eén meer dan het afgelopen jaar, waarbij er ook nog twee teams gefuseerd zijn. Een speciaal welkom daarom aan de twee nieuwe herenteams, het nieuwe 8e en 9e! Daarnaast heet ik ook alle nieuwe leden en trainers bij de reeds bestaande teams van harte welkom. Veel plezier bij onze mooie club!

Zelf kijk ik ook erg uit naar het nieuwe seizoen van onze vlaggenschepen, Dames 1 en Heren 1. De dames staan dit jaar onder leiding van een nieuwe trainer, Ferry van der Meulen, en gaan proberen weer aan te sluiten bij de bovenkant van de 2e klasse. De ploeg maakt op het veld een goede indruk, en ook de eerste geluiden vanuit Ferry zijn erg zuiver. Heren 1 maakt na 12 jaar een rentree in de 1e klasse. Een pittige uitdaging, maar met het aanblijven van Wilfred, zo goed als ook alle spelers en een aantal mooie aanvullingen is er alle vertrouwen dat het weer een erg mooi seizoen gaat worden!  

Volgende week zaterdag, 23 september, staat het openingsfeest op de club gepland! Dit zal georganiseerd worden door de damesselectie, jullie hebben de flyer waarschijnlijk voorbij zien komen. Eerst drie punten behalen, uit of thuis, daarna hoop ik alle teams te zien op de club!

Om ook vast in de agenda te zetten: op zaterdag 4 november zal het DVVA Oktoberfest gaan plaatsvinden!

Graag neem ik jullie in deze nieuwsbrief nog mee in een aantal verdere onderwerpen.

Contributie
Deze maand zal er nog een start worden gemaakt met de inning van de contributie. Deze is met ongeveer 10% verhoogd ten opzicht van het afgelopen seizoen. Zoals inmiddels bekend gaat de inning weer via het programma van ClubCollect. We willen iedereen oproepen zo snel mogelijk te betalen, ofwel een betalingskeuze te maken. Dit scheelt enorm veel tijd voor vrijwilligers van de club, en het scheelt ook boetes (die anders onnodig bij de wanbetalers in rekening zullen worden gebracht). Mochten er vragen zijn met betrekking tot de contributie, stuur dan een bericht naar ledenadministratie@dvva.nl

Interim penningmeester Bart de Soet
Onze penningmeester Mike Timmers gaat op reis vanaf september tot in het voorjaar van 2024. Voor hem leuk, voor de club wat minder. Een goede en gecontroleerde financiële huishouding is immers essentieel. Gelukkig is Bart de Soet bereid gevonden om Mike in deze periode te vervangen. Bart maakte sinds enkele jaren al onderdeel uit van de kascontrolecommissie, en is daardoor al goed ingelicht. Om straks niet de eigen boeken te controleren wordt de positie van Bart in de kascontrolecommissie weer opgevuld door Tom Pat. Heel veel dank heren! Alle drie overigens spelers van het nieuwe fusieteam, heren 10. Mocht je nog eens een zak geld een goal willen zien maken, dit is het team om bij te kijken! 

Gezocht: Handige Harrie(tte)

 We hebben op de club regelmatig te maken met kleine klusjes die gedaan moeten worden. Er gaat weleens wat stuk, en er kan soms iets mooier of beter. Binnen het bestuur hebben we daar alleen niet de juiste handen voor en daarom zijn we op zoek naar clubgenoten die daar een rol in zouden willen spelen. Een klein klusje uitvoeren, of een advies geven hoe iets aangepakt kan worden. Het zal niet veel van je tijd kosten, en het is ook zeker niet de bedoeling dat alles alleen gedaan hoeft te worden. Mocht je zelf denken dit leuk te vinden, of iemand in het team die enorm geschikt is, laat het ons alsjeblieft weten!


Dit was het voor nu. Op naar een supermooi en succesvol seizoen, en tot snel op de club!        

Sportieve groet,
namens het bestuur

Mark van den Hoek


DVVA agenda:
23 september Openingsfeest
4 november Oktoberfest
15 november ALV

 

 

Agenda

  • 8 juni Finale nacompetitie H1
  • 15 juni Box to Box

Tweets