Deze week hebben we wel een héle bijzondere DVVA’er in de GeelZwarte Toto. Want wie huilt er nou bij het zien van reclames? Of gaat plotseling tijdens een wedstrijd juichen, wanneer er niet eens gescoord wordt? Deze dame voetbalt in een team waar ‘iedereen alleen maar goede grappen maakt’ en dit bewuste team schijnt ook nog eens legendarische feestjes te geven, wat wil een mens nog meer? De deelnemer van deze week heet Tesse Bijleveld (Jukebox voor intimi). Of ze vertrouwen heeft in de Toto? ‘Ik voorspel eigenlijk nooit. Ik zeg altijd: "het komt zoals het komt".’ Waarvan akte!

De levensstijl van een Limburger, maar dan zonder dat accent. Willen we dat niet allemaal, lieve leden? De deelnemer van de GeelZwarte Toto van deze week doet het gewoon, al is het maar om zijn moeder tevreden te houden. Dus wanneer iedere andere ziel zich door de eindeloze maandag ploetert in een onbeduidend kantoorpand, zit deze amigo lekker op zijn fiets om vervolgens in het zonnetje vlees te braden op zijn balkon. Forest Gump voor intimi, met stiekem al een gereserveerde plek op de Coolsingel dit jaar..

Ze omschrijft zichzelf als ‘een braaf boerinnetje oet Drenthe’, maar dan wel een boerinnetje die de golven in Australië onveilig maakt en het liefst met een goede Gin-Tonic in een bubbelbad op het DVVA terras zou zitten. En o ja, als je over een paar weken door de kantine loopt, en je ziet opeens opvallend veel mannen die hun haar lang hebben laten groeien..denk dan nog maar eens aan dit interview. Nienke IJdens, dames en heren!

Maarten PekelharingU kent hem waarschijnlijk als ‘die volleyballer die voetballer werd’, maar Maarten Pekelharing is meer dan dat. In dit openhartige en exclusieve interview doet Maarten één keer zíjn verhaal. Een verhaal over verloren vriendschappen en verkeerde keuzes, maar vooral een verhaal over hoop en de verregaande liefde voor het spelletje. En o ja, Maarten vult ook de Geelzwarte Toto in. U weet wel, die rubriek die een paar maanden geleden een stille dood leek te zijn gestorven. Niets is minder waar, lees verder!

 

Toto stand

Totospeler pt.