Waarschijnlijk zullen velen het inmiddels hebben gezien; in de kleedkamers bij DVVA gebeurt iets moois. Met geweldige graffiti-werken is op dit moment ons eigen “DVVA Football Museum” aan het ontstaan. Een project dat geweldig past bij onze vereniging.

Het idee ontstond afgelopen zomer, toen tijdens Soccer Rocker in kleedkamer 8 het portret van Maradona werd gemaakt. Het enthousiasme was groot en al snel ontstond de vraag “Waarom doen we dit niet overal?” 

De sponsorcommissie heeft hier daarna het initiatief in genomen. Enorm trots zijn we op de inmiddels vier gemaakte kunstwerken, en tevens de daaraan verbonden (nieuwe) sponsoren. Op verzoek van Warmteservice is in kleedkamer 5 een portret van Nederlands beste voetballer aller tijden gemaakt, TTE Consultants heeft in kleedkamer 1 een beeld van Marco van Basten laten plaatsen, en in kleedkamer 4 siert Clarence Seedorf de muur naar de wensen van Cohen Metzger Moraal-Roos Advocaten. Een aantal foto’s zijn hier op deze pagina te zien, maar ga vooral zelf kijken hoe ontzettend gaaf de kleedkamers zijn geworden!

Wij als club zijn niet als enige enthousiast over dit project, ook in de media is er inmiddels de nodige aandacht voor geweest. In het Parool, de Spits en op de website van Sport Knowhow XL werd er over geschreven. En belangrijk, ook de kleedkamersponsoren zijn zeer blij met het resultaat!

Het mooie is dat er nog minimaal 4 kleedkamers beschikbaar zijn om in samenwerking met sponsoren nog meer van deze geweldige muurschilderingen tot stand te brengen. Wie zich ook op deze creatieve manier wil verbinden aan onze mooie club, meer wil weten over het project, of een goede tip voor ons heeft, graag contact opnemen met de sponsorcommissie via penningmeester@dvva.nl

Op deze pagina zullen we jullie de komende tijd op de hoogte houden van de voortgang!


De sponsorcommissie