Hoofdtrainer van de herenselectie Lex van der Horst is ook in het komende seizoen 2020-2021 hoofdtrainer van de herenselectie. Na een overleg tussen de leidsman, de spelersgroep, het bestuur en technische commissie is besloten om het lopende contract met een jaar te verlengen.

Lex is dit seizoen bezig aan zijn eerste seizoen en de samenwerking met de spelersgroep bevalt goed. Ondanks enige wisselvallige resultaten, met veel gelijke spelen, heerst er een positieve sfeer in de groep. Het team is uitstekend uit de winterstop gekomen met een onfortuinlijk gelijkspel tegen het sterke HBOK en een knappe overwinning uit in Wilnis bij CSW. De weg omhoog lijkt daarmee ingeslagen en wij kijken uit naar een mooie tweede seizoenshelft!

Het Amsterdamsche Voetbal publiceeerde eind vorig jaar een stuk over de tijd van Lex bij DVVA (https://www.hetamsterdamschevoetbal.nl/dvva-trainer-van-der-horst-best-een-gelukkig-huwelijk/)

Agenda

 

 

Tweets

Tent in wording. Net aangeschaft, hopelijk lukt het om deze nog voor zaterdag op te bouwen zodat we een compleet ov… https://t.co/CJBmqVhFus
RT @HAVoetbal: AMVJ en DVVA delen de punten https://t.co/ZxxIByzfeE
DVVA 10 heeft een valse start en verliest de seizoensouverture met 2-9 van SV RAP 10. Goals Simon en Ruud #WeMogenWeer
Wat hebben we er zin in, morgen de competitiestart! Direct volle bak. Geniet, maak er een mooi feestje van, maar ho… https://t.co/GhR21KmzTI